خرید دریل از فروشگاه سوپر ابزار پارس
به نقل از خبرگزاری آریا، انسان همواره در طول زمان برای اتصال ابزار و وسیلههای مختلف از راهکارهای زیادی استفاده کرده است. لذا برای برقراری نقطه اتصال نیاز به ایجاد روزنهای برای جای دادن وسیله متصل کننده همواره وجود داشت. در همین راستا به مرور زمان و با پیشرفت علم و تکنولوژی توانست دریل را اختراع کند و کار خود را آسان نماید. قابلیتهای زیادی که دریل داشت، امروزه به یکی از ابزار مهم در بخشهای گوناگون تبدیل شده است.
رشد دانش و فناوری کمک کرد تا انواع مختلف دریل در صنعت ابزار تولید و نیاز سایر صنایع را رفع نماید. با توجه به قابلیتها و مزایای دریل، علاوه بر استفاده بخشهای مختلف صنایع و کارگاهها، افراد عادی زیادی هستند که در جعبه ابزار خود مدلهای ساده و پیشرفته دریل را دارند. کاربرد دریل در زمینههای گوناگون بزرگ و کوچک باعث شده است که انواع مختلف تولید و در دسترس قرار بگیرد. توجه به کارآییهای متفاوت در دریل، طبعاً در اختلاف قیمت دریل نیز تأثیر داشته و با قیمتهای مختلفی میتوان آن را از بازار تهیه و مورد استفاده قرار داد.
انواع دریل و ویژگیهای آن
امروزه دریل یکی از پرکاربردترین وسایل و ابزار صنایع و کارگاههای مختلفی مانند مکانیکی، آهنگری، نجاری و ... به حساب میآید. با تغییر در کاربری دریل، علاوه بر سوراخکاری، از آن به عنوان پیچگوشی، گردبر، پولیشر و در مواردی اره نیز استفاده میکنند. با این شرایط برای سنبادهزنی و برش و نمونهکاری هم مفید خواهد بود.
از نظر تقسیمبندی، دریل را با توجه به عملکرد و کارآیی در چهار دستهبندی کلی برقی، شارژی، بادی و دستی میتوان قرار داد. هر کدام از این دستهبندیها انواع مختلفی دارند که متناسب با نوع کارکرد به شرح ذیل به صورت مختصر توضیح داده میشوند.
- دریل چکشی: از نوع دریل برقی بوده و با قابلیت حرکت رفت و برگشتی و با ایجاد ضربه، سوراخکاری سطوح متراکم و سخت را آسان مینماید. قدرت و سرعت بالای این حرکت، سرعت عملکرد دریل را نیز زیاد مینماید.
- دریل پیچگوشتی: به دریل دوکاره نیز شناخته میشود. علاوه بر سوراخکاری، با تعویض مته و تنظیم میزان چرخش، برای باز و بسته کردن پیچها نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
- دریل شارژی: برای مصارف با حجم کاری کم و سرعت بالا در محیطهایی کوچک کاربرد دارد.
- دریل گیربکسی: جهت تنظیم سرعت و کم کردن یا افزایش سرعت، کلیدی بر روی گیربکس این دریل تعبیه شده تا میزان دور کارکرد را تنظیم نماید.
- دریل همزن: از نوع برقی است که یک پره همزن بر روی آن قرار گرفته و برای همزدن ترکیب مواد غلیظ مانند سیمان و ساخت ملات با مقدار کم مورد استفاده قرار میگیرد. انواع مختلف دیگر آن در همزدن ترکیباتت رنگ و دوغاب و ... کاربرد دارند.
- دریل ستونی: به علت کارکرد خاص این نوع دریل و محدودیت جابجایی، فقط کاربردهای صنعتی داشته و اغلب در کارگاهها و صنایع مورد استفاده قرار میگیرد.
- دریل بتنکن: همان طوری که از اسم آن پیداست دارای قدرت بالایی بوده و در امور ساختمانی و سطوح محکم مورد استفاده قرار میگیرد.
- دریل خانگی: با توجه به کارکرد خانگی و حجم کاری کم، بدنه آن کوچک بوده و از توان کمتری نیز برخوردار است. علیرغم استفاده از این نوع دریل برای باز و بسته کردن پیچها، به علت آسیبهای جانبی که دارد برای این کار توصیه نمیشود.
- دریل سرکج: برعکس دریلهای معمولی، دسته این نوع دریل بلندتر و سر آن بسیار کوتاه است و عملکرد دریل معمولی را دارد. کاربرد آن مناسب فضاها و مکانهایی است که به راحتی در دسترس نبوده و برای اجرای کار محدودیتهایی دارد.
- دریل نمونه بردار: نام دیگر آن دستگاه کرگیر است. برای نمونهبرداریهایی با قطر 20 الی 450 میلیمتری سطوح سختی مانند بتن یا آسفالت مورد استفاده قرار میگیرد. بیشترین کاربرد آنها در صنعت ساختمانسازی است.
نکات مورد لحاظ در خرید دریل
گزینههای زیادی برای انتخاب این دستگاه وجود دارد که در قیمت دریل تأثیر میگذارد. برخی از این موارد شامل موارد زیر است:
1- توان دستگاه: طبعاً هر چقدر منبع تغذیه و توان دستگاه بیشتر باشد برای کارهای سخت بکار برده میشود و قیمت بالاتری هم خواهند داشت.
2- داشتن کلید قفلکن: مناسب برای کارکردهایی است که لازم است کار به صورت مداوم انجام شود.
3- مجهز به کلید کنترل سرعت: این کلید به دو صورت دیمر تنظیم سرعت و یا کلید گازی برای تنظیم میزان سرعت چرخش مته کاربرد دارد. معمولاً دریلها خانگی فاقد این کلید هستند.
4- گیربکس: قابلیتی است که برای کنترل مناسب قدرت و سرعت در بعضی دریلها تعبیه شده است.
5- سهنظام: سهنظامهای اتوماتیک و آچاری وجود دارند که با توجه به نوع کارکرد به ترتیب برای امور سبکتر یا نیمهصعنتی و سنگینتر و صنعتی مورد استفاده قرار میگیرند.
6- ترکمتر: مخصوص دریلهای پیچگوشتی بوده که میزان نیروی وارده به پیچ را کنترل میکند.
7- کلید راستگرد و چپگرد: حرکت و چرخش مته در جهتهای راست و چپ توسط این کلید تنظیم میشود.
8- عمقسنج: میلهای که میزان عمق سوراخ شده را نشان میدهد و معمولاً بر روی دسته کمکی تعبیه میشود.
9- ترمز الکترونیک: در صورت عدم کارکرد ناگهانی، این دستگاه از وارد آمدن آسیب به دریل جلوگیری میکند.
مرجع خرید دریل
با توجه به شناخت و آگاهی کافی پیرامون ویژگیهای این وسیله کاربردی و گزینههای تأثیرگذار بر قیمت دریل لازم است همانند سایر وسیلههای دیگر از مکان مطمئنی خریداری شود. فروشگاه سوپر ابزار پارس با نزدیک به نیم قرن سابقه فعالیت در زمینه فروش انواع وسیله و ابزار در حوزههای مرتبط با صنعت، برق، نجاری و مکانیکی، ساختمانی و رنگهای ساختمانی این افتخار را دارد که انواع دریل را با قیمتهای مناسب به اختیار خریداران و متقاضیان ارائه نماید. با افزایش تعداد کاربران فضای مجازی، این فروشگاه با راهاندازی فروشگاه اینترنتی سعی در رفع نیاز و ملزومات تمامی کاربران داشته و دارد. تجربه بالا و حسن سابقه فروشگاه سوپر ابزار پارس باعث شده است که بسیاری از برندهای معتبر به آن اعتماد کرده و نمایندگی فروش رسمی محصولات خود را به این فروشگاه اعطاء نمایند.
منبع : https://www.aryanews.com/News/20210731123355049/
- ۰۰/۰۵/۰۹